Qui som

3 Reptes Club Triatló l’Olleria, legalment, és un club esportiu sense ànim de lucre i d’àmbit autonòmic, constituït en febrer de 2013. El principal objectiu del club és fomentar la pràctica del triatló.

A més d‘aquest aspecte legal, també podem definir 3Reptes Club Triatló l’Olleria com un grup d’amics als quals ens atreia aquesta mite del triple esport, i que ens vam reunir una vesprada del mes de maig de 2012 en una cafeteria per intentar intercanviar punts de vista, informacions, interessos i veure la possibilitat de crear un club de triatló. Aquesta iniciativa ha anat evolucionant fins convertir-se oficialment en 3 Reptes Club Triatló l´Olleria.

qui som

L’objectiu fonamental del club, és fomentar la pràctica del triatló, tant a nivell federat com a nivell popular, democratitzant la realització d’aquest esport, i fent-lo el més assequible possible per tothom.

Per tant, fidels a aquest objectiu, en 3 Reptes Club Triatló l´Olleria trobaràs un grup humà que t’acollirà, t’oferirà caliu, motivació i il·lusió per fer triatlons en un ambient grupal.

1 comentario en “Qui som

  1. Pingback: Crònica del IV Duatló d’Ontinyent | Club Triatló 3 Reptes l´Olleria

Comenta´ns

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s