Novetats destacades de funcionament de 3Reptes

Bones a tots, salutacions triatlètiques

A continuación trobareu la información més rellevant del que es va decidir en l’Assemblea general de 3Reptes del passat 8 de noviembre de 2013, i que afecten al funcionament diari del club.

  • La quota anual del club per a 2013 serà de 30€, que es pagarà per pagament domiciliat (Vegeu apartat “FEST-TE MEMBRE”). El formulari emplenat l’heu d’entregar en Moviment i Salut (clínica d’Arturo). És urgent que domiciliem el pagament aviat per poder federar el club per a la temporada 2014.
  • Es manté el que es va dir per a membres menors d’edat; els menors de 16 anysm sols paguen la inscripció al club (20€) i la quaota anual és gratis; entre 16 i 18 anys paguen la inscripció (20€) i una quota reduïda de 15€. Si ja té un germà en el club d’entre 16 i 18 anys, la quota será de 10€.
    • La Federació Valenciana de Triatló obliga aquest a tindre un entrenador de club. L’entrenador per a 2014 serà Joan Pantorra. Per entrenar amb ell, ens hem de fer membres del club d’atletisme (contacteu amb Quique: enmarub@gmail.com
    • Hem de buscar patrocinadors per al club, però a diferencia de l’any passat, oferirem la web com a espai publicitari, en lloc d’oferir el trage de triatló, Per aixó és necessària una major participación dels membres del club en la redacció de notes i cròniques de les competicions en què participem per a dotar de contingut la webm i que més gent puga entrar a la web. Si tenim més visitants a la web, será més fàcil trobar patrocinadors que els interesse anunciar-se ací.
    • En l’apartat “CLUB>DOCUMENTACIÓ LEGAL”, trobareu els estatuts, reglament de règim intern, per a que tots coneguem com funciona el club. També trobareu l’acta de les assemblees generals, per a que conegeu el que va aprovant-se.

Trobareu información més detallada en l’acta de l’assemblea general (“CLUB>DOCUMENTACIÓ LEGAL”)

Comenta´ns

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s