Crònica de la 9ª Mitja Marató de Xàtiva

Este matí s’ha fet la 9ª Mitja Marató de Xàtiva 2013 i tres atletes han representat a 3Reptes Club Triatló l’Olleria en esta cursaEl temps era molt , l’ambient també, amb molta participació (1500 inscrits) i bona organització. A més era la primera vegada que corríem després de tindre formalitzat legalment el club, i per tant la il·lusió de deixar el club  era gran.

No ens havíem vist abans de la cursa, i així és que hem anat cadascú al seu ritme. El recorregut és molt ràpid (podeu veure’l ací o ací), amb una primera part que va cap amb una primera part que va cap al Genovés en falsa pujada i baixada, que canvia al tornar cap a Xàtiva. Després entre el kilòmetre 4 i 6-7, vas per dins de Xàtiva, cap a la rotonda d’entrada més o menys pla. A partir d’ací hi ha un kilòmetre i mig de pujades pels carrers de l’entrada, que es fan prou durets. Després del kilòmetre 8, i fins acabar la primera volta, es va uns 2 km per la part vella de Xàtiva, en un recorregut molt xulo. Ara ve una segona volta, idèntica a la primera, però que òbviament, degut als kilòmetres es fa molt més dura, des de que s’entra a Xàtiva vinguent de Genovés, fins que es munten els carrers després de la rotonda, cap al km 17. Ací s’han de prémer les dents i patirs, doncs ja eres conscient que queda poc i ràpid s’acabarà.

Els tres han fet una bona cursa. Àngel Such ha fet un temps de 1h:30′:51″; en la posició 245 de la general, i 53 dels veterans B; Joaqui Ballester 1h:33’37‘, en la posició 330 de la general i 122 dels sèniors; i Julián Herreros en la posició 422 de la general i 97 dels veterans A. Podeu veure els resultats oficials acíHa estat una bona participació, quedant tots entre el 30% primers. A partir d’ara, que ja ens podem inscriure com a 3Reptes Club Triatló l’Olleria, a deixar el club ben alt.

2013-02-24 12.17.08

Gràcies al Club Atletisme Ajos-Xàtiva per la bona organització de la cursa.

Enhorabona i a entrenar a tope per véncer nous reptes.

Comenta´ns

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s