Benvinguts

3Reptes Club Triatló l’Olleria és un grup d’amics units al voltant d’una il·lusió: practicar este esport tan apassionant que és el triatló. Este esport té una aureola mística, alimentada per la pròpia història i naixement de l’esport. És aquesta mateixa mística de repte i superació el que el fa especial, però a la vegada dissuadeix a molta gent de començar a practicar-lo, degut al respecte que genera la fusió de tres esports per crear un nou triple repte: fer el teu primer triatló.

Benvinguda

Durant el 2012, tot i que el club encara no està funcionant, es planta la llavor del que serà el 3 Reptes Club Triatló l’Olleria. En este període, la majoria dels membres del club hem estat en esta fase de superar aquesta por que paralitza, interioritzar-la i convertir-la en motivació per superar nous reptes. Des de març de l’any passat quan vam començar a introduir-se en este món, ens vam reunir per crear un espai on sumar energies, il·lusions, motivacions, compartir experiències. Amb el temps ha cristalitzat en aquest modest però il·lusionant projecte que és 3 reptes club triatló l´Olleria.

 

La creació d’aquest espai ens ha permès a la majoria dels membres tombar dos murs: per una banda, la majoria hem passat de practicar un únic esport, a veure’ns capaços de combinar-los i poder acabar algun triatló. Per altra banda, i un cop superat aquest primer mur, hem passat de participar en triatlons de manera individual i aïllada, a fer-ho en grup i regularment. Així, durant el 2012, a pesar de no estar constituïts encara com a club, els que actualment són membres del club, hem participat en més de 50 proves, de diferents distàncies i modalitats: des de triatló en modalitat supersprint a Ironman, travesses en aigües obertes, i curses des de populars a maratons i trails de muntanya de més de 60 km. L’acolliment en aquest espai, i motivació compartida ha estat fonamental per a tots a l’hora d’afrontar aquests reptes.

Per que hem experimentat la importància de suport i motivació que et dóna el grup, volem donar-te la benvinguda a  3 reptes club triatló l´Olleria.

Siga quin siga el teu nivell esportiu, et convidem a sumar-te a aquest projecte, on trobaràs un grup d’amics que et donaran suport, motivació, il·lusió, informació per ajudar-te a materialitzar els teus reptes. Sols has de portar la teua il·lusió

Si t´agraden els reptes, vine a 3 reptes club triatló l´Olleria.

T´ajudem a fer créixer els teus reptes.

No deixer per demà els teus somnis, fes-los realitat ja.

Benvingut/da

Salutacions i bons quilòmetres i que et convidem a sumar-te a aquesta febre que és el triatló.

Comenta´ns

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s